Vertsfamilie

Hei! Nå var det på tide med en oppdatering, det har nemlig skjedd endel siden siste innlegg. Den etterlengtede beskjeden kom endelig! JEG HAR FÅTT VERTSFAMILIE! På søndag ble jeg lagt til av en amerikansk dame på Facebook, vi snakket litt sammen og det viste seg å være min nye vertsmor! Var helt i hundre og gjorde ikke annet enn å søke masse på Google og senere på kvelden skypet jeg også med dem! På mandag ringte jeg Anders og fikk så beskjed om at jeg skulle dra på tirsdag, noe som vil si at jeg er i New York nå! Jeg fikk dermed bare en dag på meg til å pakke og gjøre alt klart, noe som var veldig stress! Men vi rakk heldigvis alt og jeg fikk også sagt hade til alle venner og familie. Noe som jeg er veldig glad for.

 

Jeg har kommet til en liten by som het Wilmington i staten Vermont, som grenser til New York, Massachussets, New Hampshire og også Canada. Vertsfamilien min består av vertsmor, vertsfar, en lillesøster på 12 og en lillebror på 10. Jeg får også en vertssøster på 18, men hun bor ikke hjemme. Det er en veldig liten by bare 2000 innbyggere. Jeg skal gå på Twin Valley High, og skolen har bare 180 elever. DET er lite! Men det kan også være en god ting for da vet sikkert alle hvem jeg er. Jeg er hvert fall veldig fornøyd og familien virker superkoselig!

 Nå sitter jeg på hotellet i New York. Vi er en stor gjeng fra Explorius Norge som har reist over, hele 17 stykker. Vi er også mange svensker, dansker og finner. Jeg har vært to hele dager i New York, og jeg kan allerede si at jeg elsker byen! Egentlig amerikanere generelt, de er så vennlige! I morgen drar jeg til vertsfamilien, noe som blir spennende! Både gleder og gruer meg, men det blir nok veldig bra! Skal først ta fly til Washington DC og så til Albany, New York. Blir skummelt å fly alene, men regner med det kommer til å gå fint!

 

Vi snakkes!

Fujifilm FinePix x20Dette er kameraet jeg har tenkt til å ta med meg over til USA, hadde egentlig planer om å bruke speilrefleks, men fant ut av at det blir for mye å bære med seg overalt. Dette kompaktkameraet er også perfekt å ha med seg i New York. Det tar utrolig bra bilder og det ser skikkelig bra ut - ikke minst! Har ikke fått testet det sånn altfor mye ut enda, men her er noen testbilder jeg har tatt:

 

 

 
MARTINIQUE

Her kommer en rekke bilder fra Martinique-turen. Var en utolig hyggelig og morsom tur som jeg kommer til å huske resten av livet. En kjempe opplevelse!


 

 

 


Vi var også en liten tur i Paris:

 

Folkene fra Martinique er på besøk hos oss i Norge nå, men de drar i morgen. Trist å tenke på at jeg aldri kommer til å få se dem igjen...

 

Snakkes!

Klassetur

Heihei! I morgen reiser jeg til Martinique med franskklassen. Gleder meg kjempemasse! Kommer til å bli så bra, men gruer meg litt til å måtte bo alene hos en fransk familie som ikke kan engelsk. Jeg er jo ikke så god fransk, så kommunikasjon kommer til å bli litt vanskelig... 

 

Fikk også mail fra Explorius i stad om at søknaden er godkjent! Endelig!

 

 Snakkes!

 

Planer fremover

Heihei og godt nyttår på etterskudd! 2013 er i gang og det er ikke lenge til jeg flytter, bare et halvt år igjen omtrent! Dette året kommer til å bli bra. Gleder meg utrolig mye. Må etterhvert ordne en del i forbindelse med utvekslingsåret. Har to vaksiner til som må tas, visum må ordnes og om ca. en måned skal jeg på enda et møte med Explorius. Er masse som skjer framover. Dette er noen av planene mine:

 

Martinique
Skal på klassetur til Martinique med franskklassen i mars. Utrolig deilig! Klassen vår var så utrolig heldige som fikk være med på dette, egentlig er det jo vanlig å dra på språktur i andre klasse. Så egentlig skulle jeg ikke være med på dette i det hele tatt. Og i stedet for en tur til Cannes, skal vi da til Martinique. Snakk om å være heldig! Skal også en dagstur til Paris siden vi mellomlander der, gøy! Om ikke lenge bor jeg i en fransk familie i KARIBIEN!

 

Skal også på Justin Bieber og One Direction konsert i april og mai og på Slottsfjell i juli, gleder meg masse til det også!

Når det gjelder vertsfamilie vet jeg ingenting, det eneste jeg har fått vite fra sist gang jeg blogget er at søknaden min er godkjent og er i USA. Så nå venter jeg spent på familie. Oppdater mailen flere ganger daglig. Håper på å få snart, selv om de fleste ikke får før i mars/april. Snakkes!

info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

August 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 November 2012 Oktober 2012

kategorier


design

Hanne