Surfebilder fra Hawaii

Her kommer noen av bildene fra da jeg var og surfet på Hawaii. Dessverre var ikke bølgene så store, men var veldig morsomt allikevel!

 

Haha, perfectly captured.

 

 


Twerking

 


 


Kræsjet med en fyr, ups...

Hawaii - dag 3

Aloha! Dette innlegget kommer litt sent. Begynner å bli en stund siden jeg var på Hawaii nå, men bedre sent enn aldri!

 

På dag nummer tre dro vi først til Dole Plantation og fikk smakt veldig god "pineapple whip" og vi fikk sett pineapple fields. Vi dro så til en liten surferby i North Shore kalt Haleiwa. Det var veldig kult. Videre dro vi til Polynesian Culture Center. På kultursenteret var det seks ulike polynesiske land/kulturer som møttes, og vi kunne gå rundt til egne "øyer" som representerte hvert land. Vi lærte å danse hula og gjorte masse annet morsomt. Vi så også et show med ordentlig Hawaii og andre polynesiske lands nasjonale danser.

 

Av alle 106 som var med på turen, var dette alle guttene. Vi besøkte det eneste palasset som finnes i USA.Ananas åkere.

 

 

Pineapple whip, super god!!

 

Kjøpte armbånd inngravert med mitt hawaiianske(?) navn på. Henilike!

 

Surferbyen i North Shore:

 

 

 

 

Vi stoppet også innom den kjente stranden Sunset Beach. Mange kommer hit for å surfe på de store bølgene om vinteren.

 

 


Hele gjengen!Hadde dessverre ikke så mange bilder fra Polynesian Culture Center siden kameraet mitt gikk tom for strøm...  Vi snakkes!

 

Hawaii - dag 1 og 2

Heisann! Nå var det på tide med en oppdatering! Her kommer endelig inlegget fra Hawaii. Glemte/mistet adapteren min på Hawaii, så har ikke fått ladet pcen. Derfor innlegget kommer såpass sent. Men snille mamma sendte adapter til meg i posten. Så endelig får jeg blogget.

Jeg får starte med å si at jeg hadde en helt fantastisk tur!! Hadde det sååå bra. Beste uken i mitt liv, så langt hvert fall! Møtte mange flotte mennesker og vi koste oss på denne paradis øya. Legger ut bilder fra første dag når jeg kom hit og dag to hvor vi dro på catamaran-tur og lærte å surfe. Jeg fikk det faktisk til. Var veldig morsomt! Har dessverre ikke bilder fra surfingen på denne pcen, men de kan jeg legge ut senere.

 

 

 


Møtte disse pene jentene igjen, koselig!

 


 

 

 

 

Veronika fra Finland og Louise fra Frankrike. Disse to jentene var de jeg hang mest med, herlige jenter! Savner dem masse allerede. Vi har allerde planer om å dra til Paris neste år og møte hverandre igjen.


 

 

 

Utsikten fra rommet

 

info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juni 2013

kategorier


design

Hanne