JAMAICA

Heisann! Forrige uke var det Spring Break, og jeg tok turen ned til Jamaica sammen med vertsfamilien. Noe som var utrolig gøy! Var kjempefint der og ufattelig god stemning. YAMAN. Kommer ikke over hvor heldig jeg er. Ikke bare har jeg fått muligheten til å dra over til Amerika og bo her ett år. Jeg har også vært på Hawaii, og nå også Jamaica. Veldig gøy! Tusen takk til mamsi og papsi for denne fantastiske muligheten!

Vi bodde i en liten villa, gå distanse fra stranden, tok bare noen få sekunder så var vi der. Vi bodde i et lite "borettslag" med både store og små hus. Var veldig koselig. Det var meldt torden og regn før vi dro, men når vi kom ned dit var det varmt og strålende sol alle dager, unntatt den siste dagen.

 

 
 

 

Vi dro til et sted som heter Blue Lagoon. Hvor det er sånne plankton i vannet som gjør at det lyser blått når du svømmer, veldig kult! Heter morild på norsk i følge mamma, hehe.

 

  


Crab race

 

 

 

Min supre vertsfamilie!


 

 

 


Miss Ivy og Miss Lily som lagde ordentlig god Jamaicansk mat til oss hver dag, nam!info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013

kategorier


design

Hanne