USAExchange Student
Planer fremover

Heihei og godt nyttår på etterskudd! 2013 er i gang og det er ikke lenge til jeg flytter, bare et halvt år igjen omtrent! Dette året kommer til å bli bra. Gleder meg utrolig mye. Må etterhvert ordne en del i forbindelse med utvekslingsåret. Har to vaksiner til som må tas, visum må ordnes og om ca. en måned skal jeg på enda et møte med Explorius. Er masse som skjer framover. Dette er noen av planene mine:

 

Martinique
Skal på klassetur til Martinique med franskklassen i mars. Utrolig deilig! Klassen vår var så utrolig heldige som fikk være med på dette, egentlig er det jo vanlig å dra på språktur i andre klasse. Så egentlig skulle jeg ikke være med på dette i det hele tatt. Og i stedet for en tur til Cannes, skal vi da til Martinique. Snakk om å være heldig! Skal også en dagstur til Paris siden vi mellomlander der, gøy! Om ikke lenge bor jeg i en fransk familie i KARIBIEN!

 

Skal også på Justin Bieber og One Direction konsert i april og mai og på Slottsfjell i juli, gleder meg masse til det også!

Når det gjelder vertsfamilie vet jeg ingenting, det eneste jeg har fått vite fra sist gang jeg blogget er at søknaden min er godkjent og er i USA. Så nå venter jeg spent på familie. Oppdater mailen flere ganger daglig. Håper på å få snart, selv om de fleste ikke får før i mars/april. Snakkes!info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

August 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 November 2012 Oktober 2012

kategorier


lenker

Aspect - Elisabeth
Explorius - Tiril
Explorius - Tuva
Explorius - Gunnhild
Explorius - Julie
Explorius - Sara
Explorius - Kari
Explorius - Camilla
Explorius - Hannah
Explorius - Lena
Rotary - Hannah

design

Hanne