Ny vertsfamilie

For noen uker siden byttet jeg vertsfamilie, som jeg skrev i det forrige innlegget jeg la ut. Vil ikke gå inn på hvorfor jeg byttet, men jeg har det i hvert fall mye bedre nå! Jeg stortrives i den nye familien. Selv om det var en ganske tøff periode under byttingsprosessen så gikk det veldig bra, og jeg ente opp i en veldig fin familie. De har sagt jeg passer rett inn i familien deres og at det føles som jeg har vært her i flere måneder. Så det tyder vel på at vi passer bra sammen. Noe som er utrolig koselig.

 


Lurer på hvordan jeg skal få med meg dette hjem til Norge, haha.

Jeg har nå en vertssøster på 14, en vertsbror på 11, og en til vertsbror som er 19 og går på college i Montana. Så er det også hundene som jeg la ut i forrige innlegg. Jeg har nå også eget rom, noe jeg ikke hadde i den gamle vertsfamilien. Så det er deilig! Jeg har også en veldig fin utsikt fra rommet mitt som jeg tenkte jeg kunne vise dere.

 

 


Snøstorm her om dagen. Brr...

 


 


Soloppgang. Våkner opp til dette hver morgen.

 


Var syk her om dagen og fikk ikke sove, men fikk se dette fine synet utenfor vinduet.

 

Hunder

Hei! På mandag byttet jeg vertsfamilie (kommer et nytt innlegg om dette senere), men ville bare legge ut noen bilder av de to hundene i den nye familien først, for de er virkelig sååå skjønne!

 

 


Hunden Henry, se så søt!

 

 

 

Dette er Gus, love him! Han er noen måneder gammel og er så nudelig:) Men han begynner å få tenner så han liker å bite folk, men går bra siden han er så søt.

 
Semi-formal

På lørdag var det semi-formal som er en dans, egentlig ganske lik homecoming. Var hos en venninne sammen med flere folk for å gjøre oss klare og spise middag før dansen. Det var veldig koselig. Selve dansen derimot var ikke så morsom. De spiller musikk jeg aldri har hørt før og dansingen er bare klein. Men var fortsatt morsomt å være med folk fra skolen. Etter dansen overnattet jeg hos en annen venninne. Før jeg på søndag ble hentet av Tristan, den franske utvekslingsstudenten på skolen, og ble med han og hans vertsfamilie for å spille squash. Aldri spilt det før, men det var gøy! Er helt død i armen nå, ikke muskler jeg er vant til å bruke, haha.

 


Jeg trodde jeg hadde kjøpt vanlig sorte strømper, men det hadde jeg tydeligvis ikke. Haha, uff som jeg ser ut...

 


  

 

The City That Never Sleeps

Var i New York City på søndag og mandag og her kommer noen bilder derfra. Hadde det kjempebra og fikk shoppet masse, noe som var på tide. Første gangen jeg faktisk har shoppet ordentlig siden jeg kom hit. Fikk også sett juletreet foran Rockefeller Center, noe som gjorde turen komplett.

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

  

 

 

 

Så Cameron Diaz når de intervjuet henne på Good Morning America!
 


info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

Januar 2014 Desember 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 November 2012

kategorier


lenker

Aspect - Elisabeth
Explorius - Tiril
Explorius - Tuva
Explorius - Gunnhild
Explorius - Julie
Explorius - Sara
Explorius - Kari
Explorius - Camilla
Explorius - Hannah
Explorius - Lena
Rotary - Hannah

design

Hanne