Hawaii - dag 1 og 2

Heisann! Nå var det på tide med en oppdatering! Her kommer endelig inlegget fra Hawaii. Glemte/mistet adapteren min på Hawaii, så har ikke fått ladet pcen. Derfor innlegget kommer såpass sent. Men snille mamma sendte adapter til meg i posten. Så endelig får jeg blogget.

Jeg får starte med å si at jeg hadde en helt fantastisk tur!! Hadde det sååå bra. Beste uken i mitt liv, så langt hvert fall! Møtte mange flotte mennesker og vi koste oss på denne paradis øya. Legger ut bilder fra første dag når jeg kom hit og dag to hvor vi dro på catamaran-tur og lærte å surfe. Jeg fikk det faktisk til. Var veldig morsomt! Har dessverre ikke bilder fra surfingen på denne pcen, men de kan jeg legge ut senere.

 

 

 


Møtte disse pene jentene igjen, koselig!

 


 

 

 

 

Veronika fra Finland og Louise fra Frankrike. Disse to jentene var de jeg hang mest med, herlige jenter! Savner dem masse allerede. Vi har allerde planer om å dra til Paris neste år og møte hverandre igjen.


 

 

 

Utsikten fra rommet

 info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013

kategorier


lenker

Aspect - Elisabeth
Explorius - Tiril
Explorius - Tuva
Explorius - Gunnhild
Explorius - Julie
Explorius - Sara
Explorius - Kari
Explorius - Camilla
Explorius - Hannah
Explorius - Lena
Rotary - Hannah

design

Hanne