DS-160

Heihei

For noen dager siden fikk jeg tilsendt DS-160 på mail som er en del av visumsøknaden til USA, noe som betyr at jeg endelig kan begynne! Venter nå på å få DS-2019 i posten, som er det siste jeg trenger før jeg kan søke visum og møte hos den amerikanske ambassaden. Fikk også en mail av Explorius hvor det stod at vi med CETUSA som underorganisasjon kommer til å få DS-2019 før de fleste andre. Vår søknad kommer mest sannsynlig til å komme i slutten av mai/starten av juni, noe som er forholdvis tidlig. Yey!

 

Har enda ikke hørt noe nytt om vertsfamilie. Blir bare mer og mer utålmodig av å sjekke utvekslingsgruppen på Facebook og se at enda en ny har fått vertsfamilie. Hver dag er det en eller flere som skriver at de har fått vertsfamilie og jeg kjenner jeg blir såå misunnelig. Forhåpentligvis er det "worth the wait". Har også to venninner som allerede har fått vertsfamilie, heldige! Sjekk ut bloggene deres her; Tuva og Tiril.

 

Legger med noen bilder av "Color Run" og "Color Festival" som det kalles, som er noe jeg har utrolig lyst å gjøre mens jeg er i USA. Håper virkelig jeg får muligheten til det! 

MARTINIQUE

Her kommer en rekke bilder fra Martinique-turen. Var en utolig hyggelig og morsom tur som jeg kommer til å huske resten av livet. En kjempe opplevelse!


 

 

 


Vi var også en liten tur i Paris:

 

Folkene fra Martinique er på besøk hos oss i Norge nå, men de drar i morgen. Trist å tenke på at jeg aldri kommer til å få se dem igjen...

 

Snakkes!info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

August 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 November 2012 Oktober 2012

kategorier


lenker

Aspect - Elisabeth
Explorius - Tiril
Explorius - Tuva
Explorius - Gunnhild
Explorius - Julie
Explorius - Sara
Explorius - Kari
Explorius - Camilla
Explorius - Hannah
Explorius - Lena
Rotary - Hannah

design

Hanne