Color Me Rad

Hallo, i dag morges stod vi opp tidlig (klokken seks) for å dra til Connecticut for et løp kalt "Color Me Rad". Det er et fem kilometers løp, og ved hver kilometer du løper kaster/sprayer de deg ned med fargebomber. Vi fikk også pakker med fargepulver selv som vi kastet rundt. De ga oss t-skjorter og solbriller som vi brukte under løpet. Hvis du har hørt om The Color Run, så er vel dette så og si det samme. Det var i hvert fall suupergøy, kunne ønske det var så moro å løpe hele tiden, haha!

 

Startet rene og pene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JAMAICA

Heisann! Forrige uke var det Spring Break, og jeg tok turen ned til Jamaica sammen med vertsfamilien. Noe som var utrolig gøy! Var kjempefint der og ufattelig god stemning. YAMAN. Kommer ikke over hvor heldig jeg er. Ikke bare har jeg fått muligheten til å dra over til Amerika og bo her ett år. Jeg har også vært på Hawaii, og nå også Jamaica. Veldig gøy! Tusen takk til mamsi og papsi for denne fantastiske muligheten!

Vi bodde i en liten villa, gå distanse fra stranden, tok bare noen få sekunder så var vi der. Vi bodde i et lite "borettslag" med både store og små hus. Var veldig koselig. Det var meldt torden og regn før vi dro, men når vi kom ned dit var det varmt og strålende sol alle dager, unntatt den siste dagen.

 

 
 

 

Vi dro til et sted som heter Blue Lagoon. Hvor det er sånne plankton i vannet som gjør at det lyser blått når du svømmer, veldig kult! Heter morild på norsk i følge mamma, hehe.

 

  


Crab race

 

 

 

Min supre vertsfamilie!


 

 

 


Miss Ivy og Miss Lily som lagde ordentlig god Jamaicansk mat til oss hver dag, nam!Hawaii - dag 3

Aloha! Dette innlegget kommer litt sent. Begynner å bli en stund siden jeg var på Hawaii nå, men bedre sent enn aldri!

 

På dag nummer tre dro vi først til Dole Plantation og fikk smakt veldig god "pineapple whip" og vi fikk sett pineapple fields. Vi dro så til en liten surferby i North Shore kalt Haleiwa. Det var veldig kult. Videre dro vi til Polynesian Culture Center. På kultursenteret var det seks ulike polynesiske land/kulturer som møttes, og vi kunne gå rundt til egne "øyer" som representerte hvert land. Vi lærte å danse hula og gjorte masse annet morsomt. Vi så også et show med ordentlig Hawaii og andre polynesiske lands nasjonale danser.

 

Av alle 106 som var med på turen, var dette alle guttene. Vi besøkte det eneste palasset som finnes i USA.Ananas åkere.

 

 

Pineapple whip, super god!!

 

Kjøpte armbånd inngravert med mitt hawaiianske(?) navn på. Henilike!

 

Surferbyen i North Shore:

 

 

 

 

Vi stoppet også innom den kjente stranden Sunset Beach. Mange kommer hit for å surfe på de store bølgene om vinteren.

 

 


Hele gjengen!Hadde dessverre ikke så mange bilder fra Polynesian Culture Center siden kameraet mitt gikk tom for strøm...  Vi snakkes!

 info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013

kategorier


lenker

Aspect - Elisabeth
Explorius - Tiril
Explorius - Tuva
Explorius - Gunnhild
Explorius - Julie
Explorius - Sara
Explorius - Kari
Explorius - Camilla
Explorius - Hannah
Explorius - Lena
Rotary - Hannah

design

Hanne