Ambassaden

Heisann! I går var det tid for å søke visum hos den amerikanske ambassaden. Stod opp klokken seks og dro innover til Oslo halv sju. Jeg hadde møte klokken kvart over ni, men selv om jeg hadde såpass tidlig møte, var jeg ikke ferdig før halv elleve. Stakkars mamma og søster som måtte vente i over en og en halv time på meg. Var ganske nervøs før møtet, men var egentlig ingenting og bekymre seg for. Etter å ha stått ute i køen og kommet forbi den vanskelige døren (haha Gunnhild) var det bare å stille seg i kø for å levere passet, 160 dollar og en smartpost konvolutt. Jeg ble tildelt et nummer og måtte vente til det var min tur. Der skulle jeg ta fingeravtrykk og måtte gå å sette meg igjen for å vente på å bli ropt opp. Måtte vente lenge, men det var egentlig ganske hyggelig for man fikk snakket med andre utveklsingselever. Viktig at man har ørene åpne, for navnet ditt kan bli uttalt ganske annerledes. Mitt navn ble uttalt Henrietta, så var ikke så altfor vanskelig å forstå. Da var det et lite intervju med noen få spørsmål. Ikke vanskelig i det hele tatt. Så nå er visum i boks og det kommer i posten om ca. to uker!

 

Etter jeg var ferdig dro jeg, mor og søster på en liten shoppingtur i Oslo. Noe som var veldig hyggelig! Vi dro også innom Starbucks. Hadde ikke fått med meg at Starbucks hadde kommet til Oslo, trodde det bare var på flyplassen, men der tok jeg vist feil. Var veldig godt, men synes kanskje det er litt for dyrt..

 Forhåpentligvis er det ikke lenge igjen før jeg får vertsfamilie nå. Fikk en mail av Anders som sa at han ikke vet om situasjonen til hver enkelt person, men at han bare plutselig får en bunke mail i innboksen med mange vertsfamilier. Så kanskje jeg er en av de som får vertsfamilie i neste bunke! Vi snakkes.

 info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

August 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 November 2012 Oktober 2012

kategorier


lenker

Aspect - Elisabeth
Explorius - Tiril
Explorius - Tuva
Explorius - Gunnhild
Explorius - Julie
Explorius - Sara
Explorius - Kari
Explorius - Camilla
Explorius - Hannah
Explorius - Lena
Rotary - Hannah

design

Hanne