Surfebilder fra Hawaii

Her kommer noen av bildene fra da jeg var og surfet på Hawaii. Dessverre var ikke bølgene så store, men var veldig morsomt allikevel!

 

Haha, perfectly captured.

 

 


Twerking

 


 


Kræsjet med en fyr, ups...

STATE CHAMPIONS

Heisann! I går var det tid for State Championship i track & field (friidrett). Vi dro fra skolen klokken elleve og kom hjem rundt halv ti, så en lang, men morsom dag! Jeg hadde kvalifisert meg i fire eventer: 100m, 200m, 100m stafett og long jump (lengde hopp eller hva det heter på norsk). Vet ikke helt hvilken plass jeg ente opp med i 100 eller 200 meter. Men kom i hvert fall videre til finalen i 100m og måtte løpe igjen. Slitsomt haha. Kom også til finalen i long jump. Jeg hoppet 13 feet 6 inches, noe som landet meg en fjerde plass og personlig rekord! Veldig fornøyd!

Ooog VI VANT STAFETTEN! Yay, var kjempemoro! Så nå er vi State Champions, som rett og slett betyr best i staten (i vår divisjon og for high school team selvfølgelig). Så nå blir det banner med navnene våres på i gymsalen og bilde hengt opp på veggen i skolen, stas!

Caitlin, Karlee, Christiana og meg:

The Year of Kittens

Heihei, vi har fått kattunger igjen! Har blitt mye katter på meg dette utvekslingsåret. Når jeg først kom til min første vertsfamilie hadde katten deres nettopp hatt kattunger bare noen uker før. Så fikk katten kattunger igjen noen måneder senere, rundt oktober, og bare noen få uker etter jeg flyttet inn i min nye vertsfamilien fikk katten kattunger igjen. Stakkars katt, gravid hele tiden... Nå har katten i den nye familien også fått kattunger. Klager ikke, de er sååå søte.

 

 

 

 


info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juni 2013

kategorier


lenker

Aspect - Elisabeth
Explorius - Tiril
Explorius - Tuva
Explorius - Gunnhild
Explorius - Julie
Explorius - Sara
Explorius - Kari
Explorius - Camilla
Explorius - Hannah
Explorius - Lena
Rotary - Hannah

design

Hanne