Home of the Wildcats

Tenkte jeg skulle fortelle litt om skolen jeg går på. Skolen heter Twin Valley, og den ligger på en måte i hagen til huset mitt. Så tar bare noen få sekunder å gå til skolen. Noe som er veldig deilig for da slipper jeg å stå opp så tidlig, og jeg trenger heller ikke å ta buss eller bli kjørt til skolen. Skolens maskot er "Wildcats", akkurat som i High School Musical, haha.

 

Om høsten er soccer sporten man kan gå på, og det er egentlig også den største sporten i denne byen. Om vinteren kan man spille basket eller stå på snowboard, og om våren er det enten track eller softball som er tingen. 

Jeg spiller da soccer/fotball og trives veldig! Jentene er utrolig hyggelige og ikke minst morsomme! Hadde allerede vært på fotballtrening før skolen begynte, noe jeg er veldig glad for! Da visste jeg allerede hvem noen av jentene var og var ikke helt alene første skoledag. Har også blitt nevnt i avisen her to ganger på grunn av fotballen. Morsomt!

Timeplanen var ganske enkel å komme seg inn i, det tok bare litt tid. Jeg har heldigvis ikke hatt så store problemer med å finne klasserommene, og de første dagene fulgte noen av jentene fra laget meg til de ulike klassene jeg skulle ha. Veldig snilt!

 

Ukedagene deles inn i A-days og B-days. A-days er mandag, torsdag og annenhver onsdag, mens B-days da er resten av dagene. Jeg kan vise dere timeplanen for de ulike dagen

 

A-days:

Math 4

Break

Advisory (varer en halvtime og vi gjør egentlig ingenting)

American Studies

Lunch

Chemistry

Art

 

B-days:

Math 4

Break

Advisory

French 2

Lunch

Chemistry

AC-lab (som vil si study hall, hvor du kan gjøre lekser eller egentlig hva du vil. Men siden jeg er senior kan jeg bare dra hjem, siden jeg ikke trenger å være tilstedet i AC-lab - digg!)

 

BOSTON

Første helgen jeg kom hit ned dro jeg, vertmor, vertsbror og vertssøster til Boston. Det er bare to timer unna. Så tror vi kommer til å dra dit flere ganger i løpet av året også! Vi kjørte en gammel seilbåt fra Boston Harbor og var også på en strand og en park i South Boston. Hadde det veldig gøy!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Harvard University

 

Wilmington

Hei! Lenge siden sist. Jeg har ikke hatt så mye tid til å blogge siden jeg kom ned hit, og blogging var ikke det første jeg tenkte på når jeg først hadde "fri". Da ville jeg helst bare slappe av. Har så utrolig mye å fortelle, men må nok dele det opp i flere innlegg. Så starter med å vise dere huset mitt og byen jeg bor i.

 Huset


 

 Hunden Sarah


 

 Laken rett i nærheten


 


 

Wilmington ble for 2 år siden rammet av "Hurricane Irene" som noen sikkert har hørt om. Mange hus og veier ble ødelagt, og den tok også noen liv... Sykt å høre om hvor høyt vannet faktisk var. Flere jeg har blitt kjent med mistet også huset sitt under orkanen. Vannet var helt opp til den øverste streken på dette bildet! Sykt!

 

 

 

NYC - part 2

 

   

 info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

September 2013 August 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 November 2012 Oktober 2012

kategorier


lenker

Aspect - Elisabeth
Explorius - Tiril
Explorius - Tuva
Explorius - Gunnhild
Explorius - Julie
Explorius - Sara
Explorius - Kari
Explorius - Camilla
Explorius - Hannah
Explorius - Lena
Rotary - Hannah

design

Hanne