Wildlife Museum

 

 

Vertsøster har et "internship" hos et villdyr museum, og her om dagen dro vi for å besøke henne mens hun var på jobb..

 

Vertssøster Amelia i arbeid

 


 


 

 

 

Apple Picking

'

 

 

 

Her om dagen var jeg på "apple picking" med noen jenter og art-læreren på skolen. Høres kanskje rart ut, men hun er utrolig kul og inviterer ofte jentene på skolen til ulike aktiviteter. Så denne gangen plukket vi epler, og lagde eplemos av noen av eplene etter det.

 

Pumpkin Carving
Første gang "pumpkin carving"! Fornøyd:)

 

FALL

Høsten er her, eller den er vel egentlig snart over alt, tiden flyr! Det nærmer seg Halloween og deretter Thanksgiving. Vi har allerede begynt å gjøre huset klart for Halloween her, og jeg har hørt fra andre at vertsfamilien pleier å gjøre veldig mye ut av det her. Det blir spennende! Og når Thanksgiving kommer skal vi til Washington D.C. og Pennsylvania/Delaware. Gleder meg!

 

 

Det at høsten snart er over betyr at det er slutt på fotballsesongen også, noe som jeg syns er veldig kjipt... Har kun en kamp igjen før play-offs, så er det over. Har hatt det så gøy med å spille fotball og jeg har blitt så godt kjent med alle jentene. Tenkte å begynne på basketball da, og vet at det er flere av de samme jentene som skal spille basketball også, så det blir bra! Kan bli morsomt å gå på basketball og, med tanke på at det er en sport jeg bare har spilt noen få ganger i gymmen.Go Wildcats!Fotballlaget


 

Spirit Week & Homecoming

Forrige uke var det Spirit Week, som er fordi vi hadde Homecoming på lørdagen. Hver dag var det ulike "dress up"-temaer. Noe som var veldig morsomt, ikke noe som ville skjedd på skolen hjemme i Norge akkurat. 

 

Twin Day - På mandag var det Twin Day, som vil si at man skal kle seg likt som en annen, men jeg hadde dessverre ingen tvilling... Taper

 

Formal Day - På tirsdag var det Formal Day, da måtte vi kle oss i pen klær. 

 

Pajama Day - Dette var nok min favoritt dag. På onsdag måtte vi gå i pysjamas. Noe som var veldig digg, haha! Ble intervjuet av avisen den dagen. Flott at når jeg for en gangs skyld skal få bilde i avisen, så går jeg i pysj! Haha, heldigvis kuttet de nederst på bilde, så man så ikke så godt pysjbuksa mi.Camo Day/Tie die - Camoflage eller tie-die var tingen på torsdag. Jeg eide ingen av delene så jeg gikk bare i vanlige klær.

 

Black & Red Day - Skolens farger. Vi måtte gå i svart og rød.

 

På lørdag var det tid for Homecoming. Først hadde vi to fotballkamper, så var det dansen. Dansen var egentlig ikke så morsom, men var allikevel veldig hyggelig å være med alle fra skolen. De spilte mye "ghetto rap", som jeg ikke er så fan av. Men de spilte også "The Fox" av Ylvis, som jeg tror ble kveldens slager, noe som var veldig artig! Jentene spilte kamp først, og vi vant 1-0. Jeg scorte, yay! Så var det guttene sin tur, og de vant også! Etter guttenes kamp måtte vi forte oss hjem for å gjøre oss klare, siden dansen var om bare en time!

info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 November 2012 Oktober 2012

kategorier


lenker

Aspect - Elisabeth
Explorius - Tiril
Explorius - Tuva
Explorius - Gunnhild
Explorius - Julie
Explorius - Sara
Explorius - Kari
Explorius - Camilla
Explorius - Hannah
Explorius - Lena
Rotary - Hannah

design

Hanne