On my way to NYC

Hei! Nå sitter jeg på toget på vei til New York. Skal nemlig overnatte hos noen venner av vertsfamilien før jeg tar flyet til Hawaii i morgen tidlig. Gleder meg så masse. Får også sett mine venner Tuva og Tiril igjen, så det blir veldig koselig. Flyet mitt går ni i morgen, så blir hentet av en taxi klokken halv syv om morgningen. Har nettopp skypet litt med mamma, noe som var hyggelig. Toget er snart framme, så det blir spennende! Vi snakkes på Hawaii!

The City That Never Sleeps

Var i New York City på søndag og mandag og her kommer noen bilder derfra. Hadde det kjempebra og fikk shoppet masse, noe som var på tide. Første gangen jeg faktisk har shoppet ordentlig siden jeg kom hit. Fikk også sett juletreet foran Rockefeller Center, noe som gjorde turen komplett.

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

  

 

 

 

Så Cameron Diaz når de intervjuet henne på Good Morning America!
 
NYC - part 2

 

   

 

New York City

Nå sitter jeg på flyplassen i Washington DC, flyet går om en time! Ikke lenge til jeg møter familien. Er så spent nå at jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra dag 1 i New York! Vi var i Upper Manhatten, som vil si blant annet Times Square, 5th Avenue og Central Park, vi var også i Greenwich Village.

 


 

 

 

 


 info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013

kategorier


design

Hanne