Ny vertsfamilie

For noen uker siden byttet jeg vertsfamilie, som jeg skrev i det forrige innlegget jeg la ut. Vil ikke gå inn på hvorfor jeg byttet, men jeg har det i hvert fall mye bedre nå! Jeg stortrives i den nye familien. Selv om det var en ganske tøff periode under byttingsprosessen så gikk det veldig bra, og jeg ente opp i en veldig fin familie. De har sagt jeg passer rett inn i familien deres og at det føles som jeg har vært her i flere måneder. Så det tyder vel på at vi passer bra sammen. Noe som er utrolig koselig.

 


Lurer på hvordan jeg skal få med meg dette hjem til Norge, haha.

Jeg har nå en vertssøster på 14, en vertsbror på 11, og en til vertsbror som er 19 og går på college i Montana. Så er det også hundene som jeg la ut i forrige innlegg. Jeg har nå også eget rom, noe jeg ikke hadde i den gamle vertsfamilien. Så det er deilig! Jeg har også en veldig fin utsikt fra rommet mitt som jeg tenkte jeg kunne vise dere.

 

 


Snøstorm her om dagen. Brr...

 


 


Soloppgang. Våkner opp til dette hver morgen.

 


Var syk her om dagen og fikk ikke sove, men fikk se dette fine synet utenfor vinduet.

 

Hunder

Hei! På mandag byttet jeg vertsfamilie (kommer et nytt innlegg om dette senere), men ville bare legge ut noen bilder av de to hundene i den nye familien først, for de er virkelig sååå skjønne!

 

 


Hunden Henry, se så søt!

 

 

 

Dette er Gus, love him! Han er noen måneder gammel og er så nudelig:) Men han begynner å få tenner så han liker å bite folk, men går bra siden han er så søt.

 
Vertsfamilie

Hei! Nå var det på tide med en oppdatering, det har nemlig skjedd endel siden siste innlegg. Den etterlengtede beskjeden kom endelig! JEG HAR FÅTT VERTSFAMILIE! På søndag ble jeg lagt til av en amerikansk dame på Facebook, vi snakket litt sammen og det viste seg å være min nye vertsmor! Var helt i hundre og gjorde ikke annet enn å søke masse på Google og senere på kvelden skypet jeg også med dem! På mandag ringte jeg Anders og fikk så beskjed om at jeg skulle dra på tirsdag, noe som vil si at jeg er i New York nå! Jeg fikk dermed bare en dag på meg til å pakke og gjøre alt klart, noe som var veldig stress! Men vi rakk heldigvis alt og jeg fikk også sagt hade til alle venner og familie. Noe som jeg er veldig glad for.

 

Jeg har kommet til en liten by som het Wilmington i staten Vermont, som grenser til New York, Massachussets, New Hampshire og også Canada. Vertsfamilien min består av vertsmor, vertsfar, en lillesøster på 12 og en lillebror på 10. Jeg får også en vertssøster på 18, men hun bor ikke hjemme. Det er en veldig liten by bare 2000 innbyggere. Jeg skal gå på Twin Valley High, og skolen har bare 165 elever. DET er lite! Men det kan også være en god ting for da vet sikkert alle hvem jeg er. Jeg er hvert fall veldig fornøyd og familien virker superkoselig!

 Nå sitter jeg på hotellet i New York. Vi er en stor gjeng fra Explorius Norge som har reist over, hele 17 stykker. Vi er også mange svensker, dansker og finner. Jeg har vært to hele dager i New York, og jeg kan allerede si at jeg elsker byen! Egentlig amerikanere generelt, de er så vennlige! I morgen drar jeg til vertsfamilien, noe som blir spennende! Både gleder og gruer meg, men det blir nok veldig bra! Skal først ta fly til Washington DC og så til Albany, New York. Blir skummelt å fly alene, men regner med det kommer til å gå fint!

 

Vi snakkes!

info

Hei, jeg heter Henriette. Jeg reiser med Explorius/CETUSA til USA skoleåret 13/14. Jeg kommer til å blogge om utvekslingsåret mitt. For kontakt: henridyb@gmail.com.

arkiv

Januar 2014 Desember 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juni 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 November 2012

kategorier


design

Hanne